dijous, 22 de setembre de 2011

Normes de l'hort escolar

Com ja tot el món sap, el pròxim dimarts 27 de setembre visitarem l'hort per primera vegada. Mariló ens va donar unes importantíssimes normes a seguir. Si les seguim, les nostres visites seran tot un èxit i ens convertirem en agricultores i agricultors professionals. Per tal d'anar recordant-les, les deixem al blog.
Que poquet queda per a la nostra primera excursió!

1. Hem de caminar pel carrer respectant a les persones. Això significa caminar en fila de dos, sense ocupar tota la vorera.
2. Respectar a les persones i els horts. Hem de dir: “hola”, “adèu”, “bon dia/vesprada”... No podem anar pel carrer cridant i barallant-nos.
3. Està prohibit còrrer a l’hort. És perillós ja que podem caure a terra, fer mal a una companya o company o trepitjar una planta.
4. A l’hort solament podem caminar pels camins. Si caminem per la terra, la pretitjarem i, aleshores, la farem més dura i les arrels no podran crèixer.
5. Som responsables de les ferramentes. Desprès de treballar, hem de rentar-les, i hem de tindre molta cura amb elles, ja que són compartides per totes les persones que visiten l’hort.
6. Portarem molt de compte amb la goma de goteig. De vegades no és del tot visible, i sense voler podem trepitjar-la, o enganxar-nos amb ella i caure.
7. Hem de mantindre net l’hort.
8. Hem de portar roba adequada per treballar a l'hort com a bones llauradores.

2 comentaris:

  1. les normes estan per a cumplirles i yo les vaig a cumpir daniel 5ec

    ResponElimina
  2. Si les interesa para el huerto escolar, con fines didácticos de divulgación medioambiental, dispongo de pequeñas macetas de Thymus moroderi (cantueso endémico alicantino), que como saben es una especie de tomillo aromático, casi amenazado, exclusivo en todo el Mundo de la provincia de Alicante y el nordeste murciano. Con bajo requerimiento hídrico y gran tradición etnobotánica en Elche. Mi teléfono es el 662380505. SALUDOS, Raúl Agulló.

    ResponElimina