diumenge, 24 de juny de 2012

Passa el temps fent passatemps i apren a raonar.

Per començar uns pocs jeroglífics. Per a que es pugueu solucionar anirem donant pistes. Primer intenteu trobar la paraula sense cap pista. No us desanimeu, penseu un dia, si no ix la solució intenteu-ho un altre moment. Per a contestar poseu el nombre del jeroglífic i la resposta. Exemple, el 3 és l'espatlla. Ànim!
Pista per al 1. Es tracta d'una paraula sinònima de gos a la que hi ha que afegir la "p" que ve en la imatge al final.Pots buscar en aquesta adreça seleccionant el diccionari de sinònims http://www.diccionaris.cat/
Pista per al 2 el número 50 hi ha que pensar-lo com els romans.
El 3 ja l'hem dit en l'explicació.
El 4 és una paraula sinònima d'aire i la nota musical corresponent.

Els mestres tindrem en compte els que han participat en aquesta activitat. 
Han participat fins ara: Judith Ortega García, Jaume Campello Maroto. German Checa Nieto María Galán García ricard agullo lopez  víctor martínez arias  Iago Cuenca Martí Jesus Mª Miranzo Pastor Jesus Mª Miranzo Pastor,  Pau Martínez Albarracín I Rosa Mari Soler Garcia.4 comentaris:

 1. Jo he contestat un pocs de parts del cos alguns son molts facils i també hi ha un que Vicent a posat en un jeroglífic es el dibuix de anomenats.JUDITH ORTEGA GARCÍA 5ÉB

  ResponElimina
 2. Jo he contestat un cuants hi alguns són molt facils hi un a eixit en un jeroglífic qué és anomenats.JUDITH ORTEGA GARCÍA 5ÉB.

  ResponElimina
 3. Quant de temps va a durar aquest jeroglífic?.JUDITH ORTEGA GARCÍA 5ÉB.

  ResponElimina
 4. Aquest jeroglífics duraran tot l'estiu. Judith el 1 no el tens be, els altres si.

  ResponElimina